miercuri, 13 ianuarie 2010

AC/DC la BUCURESTI



 Biletele pentru locurile din faţa scenei la concertul AC/DC din 16 mai, care va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, s-au epuizat, la mai puţin de o lună de la punerea lor în vânzare, potrivit organizatorilor, citaţi de NewsIn.

Numai în prima zi au fost vândute 7000 de bilete.

Mai sunt în vânzare două categorii de bilete, Normal Circle şi VIP. La categoria Normal Circle s-au pus în vânzare 20.000 de bilete la preţul de 127,2 lei. După ce acestea vor fi vândute, preţul unui bilet la această categorie va fi de 148,4 lei. Organizatorii au anunţat că intenţionează să vândă până la 80.000 de bilete. În ceea ce priveşe biletele VIP, acestea costă 477 de lei şi presupun locuri în tribune.

Biletele la concertul AC/DC, organizat de D&D East Entertainment, se distribuie prin reţeaua Eventim .

Trupa australiană AC/DC a fost formată în 1973 de către fraţii Angus şi Malcolm Young. Deşi este recunoscută drept pionieră a muzicii hard rock şi heavy metal, membrii trupei au spus mereu că ceea ce cântă se numeşte rock 'n' roll.

AC/DC au devenit faimoşi cu albume precum "Let there be rock" (1977), Highway to hell (1979) şi "Back in black" (1980). Acesta din urmă a fost vândut în 42 de milioane de exemplare în întreaga lume, dintre care 22 numai în America, devenind al cincilea album în topul vânzărilor din toate timpurile în SUA.

Australienii vor ajunge în România în cadrul "Black Ice Tour", care promovează ultimul album semnat AC/DC, unul dintre cele mai bine vândute şi spectaculoase turnee ale trupei, cu încasări